goodrz

crew

jobs

news

contact

Hey, feel good bij goodrz de nieuwe generatie zorgcrew.

Wat fijn dat je ons hier bezoekt. We geloven dat we met een kleurrijke crew elke dag betekenisvol in de zorgsector kunnen zijn. En significant kunnen bijdragen aan de benodigde zorg en optimale leefkwaliteit van elk mens in de samenleving. Hopelijk voel je ook een klik met goodrz, de nieuwe generatie zorgcrew. Laat je ons dan weten wat we voor jou kunnen betekenen? Hartelijke groet, goodrz zorgcrew.

Onze zeer betrokken zorgcrew is authentiek, nonconform en zorgzaam.

We vinden het essentieel dat elk mens 100% wordt gerespecteerd. Ongeacht de identiteit en cultuur. We halen het beste uit onze mensen en realiseren het allerbeste voor onze klanten. In heel Nederland zie je onze crew werken voor kleine en grote organisaties in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en maatschappelijke opvang.
GOODRZ PURPOSE

#Hey bro, wil je member zijn van de goodrz zorgcrew?

Voor iedereen is er een job om mensen in de zorg te helpen!

Iedereen met een gezonde motivatie is welkom bij ons. Als je geen opleiding of ervaring hebt, dan krijg je eerst een opleidingstraject in de goodrz academy in Tiel. Als je wel al een zorgcompetentie hebt, bieden we specifieke trainingen en een goed bij jou passende job. Fulltime of parttime met een goed salaris, groeimogelijkheden en inspirerende goodrz vibes.
check out the jobs
0344.607757
hey@goodrz.nl
goodrz zorgcrew bv, jonge schutskooilaan 15, 4001sb tiel, kvk 80593259