goodrz

crew

jobs

news

contact

Welkom bij goodrz zorg. Zorg en ondersteuning op maat voor volwassenen, jongeren en gezinnen.

We richten ons op cliënten die ondersteuning nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen en om te kunnen deelnemen aan de samenleving, wanneer het op eigen kracht of met hulp van de omgeving niet meer lukt. Het gaat onder andere om cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, mensen met psychische en/of psychosociale problematiek en om jeugdigen die belemmerd worden in hun ontwikkeling door een combinatie van opvoedings- of gezinsproblematiek en leerproblemen.

Binnen deze doelgroepen bieden we maatwerk voor cliënten met een niet-westerse achtergrond.

Ben je op zoek naar betrouwbare en professionele zorg? Laat ons dan direct weten wat we voor jou kunnen betekenen. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Vanuit een brede blik kijken we naar het totale functioneren van de cliënt.

We kijken niet alleen naar de problemen, maar vooral ook naar de mogelijkheden. Samen met de cliënt en zijn netwerk werken we aan verbetering of stabilisatie van de situatie op verschillende leefgebieden.

Onze aanpak is gericht op empowerment. Onze benadering is cultuursensitief, holistisch, krachtgericht, participatief en omgevingsgericht, waarbij we inzetten op versterking van de eigen kracht en regie.

Kennis en ervaring met betrekking tot verschillende culturen en achtergronden is bij ons goed vertegenwoordigd. Met onze matchingsmethode zijn we in staat om een cliënt te koppelen aan een professional met wie hij of zij zich kan identificeren.

Hierdoor ontstaat het vertrouwen dat noodzakelijk is voor het behalen van betere resultaten en het voorkomen van onnodige inzet van complexere hulpverlening.

Goodrz Zorg is ISO 9001 gecertificeerd.

BEL 0344.607202
deskundige, betrokken en loyale zorgprofessionals voor jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en vluchtelingenopvang
24/7 beschikbaar in heel Nederland, levert snel en flexibel zorgprofessionals, voldoet aan NEN 4400-1
altijd dezelfde gezichten voor groepen en vaste crew voor 1 op 1 begeleiding
maatschappelijk betrokken, multiculturele, integere partner die meedenkt in oplossingen
0344.607202
zorg@goodrz.nl
goodrz zorg bv, jonge schutskooilaan 15, 4001sb tiel, kvk 87468492
Goodrz Zorg is ISO 9001 gecertificeerd
JTP Brandinghouse Arnhem