goodrz

crew

jobs

news

contact

Ambulante begeleiding volwassenen

Onze reguliere en specialistische begeleiding voor volwassenen is erop gericht om de eigen kracht (zelfstandigheid en zelfredzaamheid) van een cliënt te verbeteren.

Bij goodrz zorg staat de hulpvraag van de cliënt centraal. We helpen de cliënt om op eigen kracht zo zelfstandig mogelijk te kunnen (blijven) leven. We vinden het belangrijk dat de cliënt zich op zijn gemak voelt bij diens begeleider en dat er een vertrouwensband ontstaat. Daarom zorgen we ervoor dat we de juiste professional met de juiste cliënt matchen. Of het nu gaat om een lichamelijke beperking, verslaving, psychische klachten of andere problematieken, we helpen de cliënt om de kracht in zichzelf te vinden om zo zelfstandig mogelijk te zijn. We gaan samen met de cliënt aan de slag om de daarvoor benodigde vaardigheden te ontwikkelen. Bij goodrz zorg geen standaard begeleiding, maar maatwerk en persoonlijke ondersteuning die de cliënt past.
neem contact op
het ondersteunen bij praktische zaken zoals: boodschappen, maaltijden, administratie, geldbeheer, postafhandeling, etc.
het ondersteunen bij externe contacten en communicatie
het leren om zelf de regie te houden (bijvoorbeeld bij het maken van een planning)
het aanleren van het omgaan met een beperking (verstandelijk dan wel fysiek)
het stimuleren bij de mogelijke integratie in de samenleving en de sociale participatie (bijvoorbeeld hulp bij de opbouw van een sociaal netwerk)
het creëren van een zinvolle daginvulling
het vervangen en ondersteunen van mantelzorger(s)
0344.607202
zorg@goodrz.nl
goodrz zorg bv, jonge schutskooilaan 15, 4001sb tiel, kvk 87468492
Goodrz Zorg is ISO 9001 gecertificeerd
JTP Brandinghouse Arnhem